ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Цей документ описує політику конфіденційності для сайту sbb.net.ua (далі – Сайт) що належить ТОВ «Сучасна Будівельна Біржа». У цьому документі роз’яснюється, які види інформації можуть бути зібрані і зберігатися на Сайті, та як може використовуватися і надаватися ця інформація. Конфіденційність користувачів нашого Сайту має велике значення для нас, і ми докладаємо всіх зусиль для забезпечення її захисту. Даний документ пояснюює, як ми використовуємо Вашу персональну інформацію.

ЗБІР ТА ВИКОРИСТАННЯ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Персональні дані – це відомості чи сукупність відомостей про фізичну або юридичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована. Відвідувачу може бути запропоновано ввести персональні дані для цілей реєстрації на Сайті. Після заповнення форми на отримання новин від Сучасної Будівельної Біржі, а також форми зворотного зв’язку, що розміщені на Сайті, вважається, що відвідувач надав згоду на обробку своїх персональних та контактних даних. Сучасні Будівельна Біржа може зберігати інформацію про з’єднання, трафік, дату та час тривалості роботи відвідувача на Сайті. Персональні дані відвідувачів використовуються задля забезпечення обміну інформацією, відносин у сфері реклами та комунікації відповідно до Законів України «Про захист персональних даних», «Про інформацію», «Про рекламу», «Про телекомунікації». Персональні дані відвідувачів можуть зберігатися протягом 3 років.

На Сайті фіксується прізвище та ім’я користувача або назва юридичної особи, номер телефону, номер мобільного телефону, адреса електронної пошти, доменне ім’я або IP-адреса комп’ютера відвідувача, дата доступу, файли (ім’я файлу і URL), код відповіді HTTP та веб-сайт, з якого відвідувач потрапив на Сайт, кількість байт, переданих в ході сесії.

При роботі Сайту використовуються файли cookie, які забезпечують підтримку функцій безпеки та їх запуск. Файли cookie також дозволяють відстежувати порушення політики конфіденційності та умови використання Сайту відвідувачами/їх пристроями. За допомогою системи Google Analytics збирається статистика про відвідування Сайту, така як сторінки, що відвідуються, кількість переглядів сторінок, інформацію, яка була завантажена, домени інтернет-провайдерів та країни походження відвідувачів, а також адреси веб-сайтів, що були відвідані до та після Сайту, тощо. Жодна з цих дій не пов’язана з відвідувачем особисто та вимірюється тільки у сукупності. 

УМОВИ НАДАННЯ ІНФОРМАЦІЇ

Сайт може містити посилання на інші сайти. Такі посилання наведені виключно для інформаційних цілей та допомагають нам найбільш повно розкрити інформацію або ілюструють розміщений матеріал. Той факт, що ми даємо посилання на зовнішній ресурс, не означає, що ми повністю схвалюємо викладені там позиції або ідеї, а також не гарантуємо достовірності розміщеної там інформації. Ми не несемо відповідальності за політику конфіденційності або зміст цих сайтів. Якщо у вас є питання або сумніви з приводу цієї політики, Ви можете зв’язатися з нами за адресою електронної пошти info@sbb.net.ua. 

ЗБІР І ВИКОРИСТАННЯ ІНФОРМАЦІЇ

Автоматично збирається і зберігається наступна інформація: доменне ім’я, IP-адреса, за допомогою яких ви заходите на Сайт;вид браузера та операційної системи;дата і час відвідування Сайту;переглянуті сторінки; якщо Ви перейшли на Сайт по посиланню з іншого сайту – адреса цього сайту.Відомості про трафік, який проходить через мережу, електронною поштою, і активність відвідувача в мережі Інтернет на Сайті захищені відповідно до законодавства. Це означає, що співробітники ТОВ «Сучасна Будівельна Біржа» не можуть втручатися в таємницю телекомунікацій.

Ми маємо право надати будь-яку особисту інформацію відвідувачів Сайту на вимогу правоохоронних органів, за ухвалою/рішенням суду чи в рамках інших законних процедур, або ж на іншу правомірну вимогу згідно з чинним законодавством України.

Ми не несемо відповідальності за упущену вигоду, неотриманий прибуток, втрату даних, або будь-які інші збитки відвідувачів Сайту, якщо такі виникли при користуванні Сайтом. Якщо Ви відвідуєте даний Сайт, то Ви автоматично погоджуєтесь з даною Політикою Конфіденційності та її умовами. Якщо Ви не погоджуєтесь з даною Політикою Конфіденційності та її умовами, то Ви маєте залишити цей Сайт. 

ЗМІНА ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ 

Відвідувач, користуючись Сайтом, прийняв умови цієї Політики Конфіденційності, враховує та згоден з тим, що дана Політика Конфіденційності може час від часу змінюватися. Зміни, що вносяться до Політики Конфіденційності, публікуються на цій сторінці Сайту.

© 2004 – 2020 Всі права захищені.

СУЧАСНА БУДІВЕЛЬНА БІРЖА

Інформаційна база будівельних об’єктів в Україні